Erhvervsrengøring af din virksomhed

Skal jeg komme og gøre rent i din virksomhed? En professionel rengøring sikrer jer et bedre indeklima og mindsker risikoen for støvallergi, hovedpine og andet, der kan føre til sygedage blandt personalet. Jeg løser en lang række rengøringsopgaver for små virksomheder såsom klinikker, kontorer og lægehuse.

Fokus på miljøvenlighed og grundighed

Jeg gør rent med Tentax Nano-Ag+ Microcide® mikrofiberklude, hvilket garanterer dig miljøvenlig og antibakteriel rengøring. Kludene dræber bakterier (fx Salmonella og Escherichia coli) og svampe i adskillige tests. De fjerner og dræber bakterierne på 10 minutter og lugter ikke efter brug.

​Mit fokus på grundighed og miljøvenlighed garanterer dig et smukt og skinnende resultat på hele arbejdspladsen. En fast aftale med mig sikrer, at der altid er rent i virksomheden.​

Ring til mig for at høre mere om priser og muligheder for erhvervsrengøring. Jeg giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud. Ring på telefon: 20 41 45 93 for mere information.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Send en besked til mig i formularen herunder, og jeg svarer snarest muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Firmainformation

AB Rent & Pænt service

CVR-nummer: 40259554

Vestmarken 1, 6200 Aabenraa

Klik her for rutevejledning

Kontakt mig gerne for at høre mere om mulighederne eller lave en aftale. Du kan kontakte mig allerede i dag på telefon: 20 41 45 93